[RB@Blog_Title]

خورش به آلو

دوشنبه, ۱۴ تیر ۱۴۰۰، ۰۱:۱۸ ب.ظ
  • نويسنده : علیرضا ابراهیمی
  • بازديد : [۴۶] مشاهده
  • دسته بندي : دسته: مطالب ,

 

#خورش_به_آلو

1 عدد به
 گوشت  به میزان لازم
۶ عدد آلو
۱ عدد پیاز
نمک،زردچوبه،پودر هل به اندازه کافی
روغن مقداری
۱ قاشق غذاخوری رب انار
۱ قاشق غذاخوری سرکه سیب به دلخواه
زعفران دم کرده به میزان لازم
شکر قهواه ای دلبخواهی
لپه ۸ ق غ خ

اول پیاز رو خرد کرده بعد داخل قابلمه ریخته ی روغن اضافه کرده تفت میدیم تا پیازها نرم وسبک بشه.بعدگوشت خرد شده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم ،لپه را نیز جداگاه میپزیم بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم ،حدود ۲لیوان آب گرم به گوشت اضافه کرده در قابلمه رو میزاریم تا گوشت کمی بپزه.بعد دراین زمان به رو خرد کرده و با لپه ها کمی تفت میدهیم سپس آلوی خیس خورده وشسته شده و به و لپه و زعفران را به گوشت اضافه میکنیم واجازه میدیم تا جا افتاده بشه ،این خورش ما نباید زیاد آبدار باشه....
من از گوشت ران بوقلمون استفاده کردم....


#خوراکی_سالم
#آشپزی

ادامه مطلب

نظرات ارسال شده

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی